Date de contact

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre casele noastre geodezice  vă rugăm să ne contactați.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 5pm icon_widget_image Str. Berevoesti, Nr.77-79, Valenii De Munte, Prahova icon_widget_image +40766319196 icon_widget_image dom_geodezic@yahoo.com
Image Alt

Structuri de lemn

Domuri geodezice pe structuri de lemn
Cu o experiență solidă de 14 ani în domeniul construcțiilor geodezice, suntem dedicați oferirii unor soluții inovatoare și de calitate pentru proiectele dumneavoastră. Suntem specializați în construcția structurilor geodezice, oferind soluții personalizate pentru diverse tipuri de proiecte, de la case de locuit pentru familii la pensiuni și spații de prezentare. .
Proiectele noastre anterioare, cu peste 35 de case de locuit construite, reflectă diversitatea și competența noastră în domeniu. Ne dorim să aducem bucurie în viețile familiilor care locuiesc în aceste case atât de speciale.
Ing. Dinulescu Alexandru, liderul echipei noastre, este recunoscut drept primul roman care a dezvoltat conceptul de case geodezice în România. Cu o vastă experiență și o viziune clară asupra industriei construcțiilor, inginerul Dinulescu aduce un angajament ferm față de calitate și inovație în fiecare proiect.

Câteva dintre avantajele acestor case geodezice:

Durabilitate și Rezistență:

 – Sistemul de conexiuni metalice și lemn oferă produsului o rezistență și durabilitate de neegalat în comparație cu clădirile standard. Casele dom geodezic din lemn cu conexiuni metalice au fost testate la mișcări seismice de gradul 9, încărcări de 21 tone și mișcări de vânt de 350 km/h, asigurând o soluție robustă și de încredere pentru locuințe.

   – Structurile noastre se diferențiază radical prin transmiterea eforturilor într-un nod metalic și prinderea elementelor de lemn cu șuruburi 4 x M12 la fiecare capăt de element în contrast cu sistemele tradiționale, care transmit eforturile într-o zonă de secțiune a elementelor și se prind cu holșuruburi. Grosimea structurii variază de la 20 cm la 80 cm, oferind rezistență și eliminând necesitatea susținerii cu pârghii în timpul execuției, așa cum se întâmplă la structurile tradiționale.

 Eficiență Energetică: 

   – Forma sferică distinctivă minimizează suprafețele exterioare, reducând pierderile de căldură și optimizând eficiența sistemelor de încălzire și răcire. Grosimea structurii exterioare permite izolație de la minim 20 cm la 80 cm, oferind rezistență termică pentru condiții extreme.

   – Sistemul de ventilație integrat în structura exterioară elimină condensul din pereți și evacuează temperaturile excesive din acoperiș, contribuind la un mediu sănătos și la eficiența energetică a clădirii.

Spațiu Interior Eficient:

 Dacă la o clădire clasica interiorul este delimitat de grinzi și stâlpi ce ghidează și definesc împărțirea interioară, in cazul domului geodezic ne aflam in fata unui spațiu deschis,  protejat termic și plin de lumina naturala,  un spațiu ideal pe care îl poți creea in etape sau reface in orice situație care ar impune acest lucru.

   Design-ul specific al caselor dom geodezic permite maximizarea spațiului interior fără a compromite stabilitatea structurii. Podelele libere și pereții inovativi oferă posibilități creative de amenajare a spațiului.

Estetică Unică:

   – Casele geodezice au o estetică distinctivă și impresionantă, adăugând valoare estetică locuinței dumneavoastră. Design-ul atrăgător se integrează perfect în medii naturale și urbane, oferind un aspect unic și deosebit.

Sustenabilitate și Mediu:

   – Utilizarea lemnului, un material regenerabil, evidențiază angajamentul nostru față de sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător. Izolația performantă duce la un consum redus de energie și la o amprentă minimă de CO2 pe toată perioada de exploatare.

   – Suprafața exterioară redusă cu minim 30% necesită mai puține materiale și permite investiții suplimentare în calitatea materialelor, izolație și instalații, contribuind la un cost de exploatare scăzut al clădirii.

 Adaptabilitate la Diverse Proiecte:

   – Casele geodezice de lemn sunt extrem de versatile și pot adapta la o varietate de proiecte, inclusiv schimbarea destinației inițiale. De la locuințe rezidențiale la spații comerciale, birouri, showroom-uri, săli de evenimente sau spații cu destinații diverse, adaptabilitatea este un punct forte al acestor structuri.

Proces de Construcție Eficient:

   – Datorită design-ului inovator, casele geodezice din lemn beneficiază de procese de construcție mai rapide și eficiente în comparație cu alte tipuri de structuri, contribuind la economisirea timpului și resurselor în cadrul șantierului.

Angajamentul Nostru:

Suntem aici pentru a depăși așteptările clienților cu profesionalism și pasiune. Construim responsabil, durabil și eficient, iar angajamentul nostru este să vă ajutăm să vă realizați proiectele cu succes.

Servicii Complete:

Echipa noastră poate pune la dispoziție toate serviciile necesare construcției:

 • Arhitect, proiectant, consultanta in amenajarea interioară/exterioara 
 • Obținerea avizelor și autorizațiilor.
 • Realizarea instalațiilor electrice și sanitare
 • Finisaje interioare și design interior
Prețuri, modalități de plata și termeni de execuție:
 • Preț: 950 euro/mp, la cheie – adică la gata*
 • Termeni de plată: Avans 30%, restul pe etape în funcție de finalizarea acestora.
 • Termen de construcție: 3-6 luni de la semnarea contractului.

*Pret informativ – Este important să subliniem că acesta este un preț orientativ, iar prețul final va depinde de mai mulți factori, precum:

 1. Locația:
  • Costurile de transport și cazare ale echipei depind de distanța și accesibilitatea la locația unde va fi amplasată casa.
 2. Fundatia:
  • Tipul de fundație ales poate influența costurile. O fundație din beton cu beci va implica cheltuieli suplimentare față de o fundație pe piloni de beton.
 3. Finisaje Interioare și Exterioare:
  • Utilizarea materialelor standard versus materiale premium va avea un impact asupra costurilor finale. Alegerile în designul și finisajele interioare/exterior vor fi luate în considerare.
 4. Alte Specificații Personalizate:
  • Orice cerințe sau specificații personalizate pe care le aveți pentru casa dumneavoastră vor afecta prețul final.

Procesul de Evaluare a Prețului Final:

 • Pentru a obține un preț final detaliat, vă invităm să discutăm în detaliu despre specificațiile exacte ale proiectului.
 • Echipa noastră va efectua o evaluare amănunțită, ținând cont de toți factorii menționați anterior.

Observație:

 • Prețul informativ de 950 Euro/mp reprezinta o valoare medie in ultimile proiecte realizate de catre echipa noastra .

Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați casa din lemn după visul dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai detaliat și a obține o ofertă personalizată, adaptată nevoilor dumneavoastră specifice.

×

Bună ziua!

Dacă aveți întrebări legate de serviciile noastre, contactează-ne pe WhatsApp

×