Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Image Alt

Domuri de vacanta

Acasa este locul unde ti-e inima

Domurile X-Hobby sunt domuri pe 1 nivel (maxim cu incă un loft ptr dormit = 1/2nivel), cu diametre intre 3,00 si 10.00m, cu conectori simpli (CNC X-Hobby) cu montare uşoară şi rapidă, neindicaţi pentru o locuinţă permanentă, fiind însă foarte potriviţi pentru construcţii ultra-usoare, cum ar fi sere, mini-case, casuţe de gradina, camping, chioscuri, adăposturi, garaje, foisoare sau chiar casuţe în copac, ce în mod uzual nu necesită autorizaţie de construcţie şi fundaţie standard de beton ranforsat, putând amplasate direct pe pământ, pe elemente tip borduri sau pe piloni.

 

  1. Domuri sera X-Green.

 

Domurile X-GREEN sunt domuri cu diametre de la 4,20m la 16,00m, pe structura de lemn, cu panouri de policarbonat celular sau policarbonat compact clar (ca şi sticla). Au rezistenţă foarte mare la vânturi şi încărcări mari de zăpadă, ca eficienţă fiind mult superioare faţă de cele clasice.

Aplicatii uzuale: sere calde 24/7 ce pot fi folosite tot anul, locuri joaca şi relaxare chiar si pentru gradinite sau scoli

 

  1. Domuri X- CABIN

 

Domurile X-CABIN sunt domuri tip casute de gradină, căbănuţe, cu diametre de la 4,20m la 8,00m, ce se pot achizitiona in variantele:

 

– X-Summer-Cabin,  domuri ce pot fi folosite 6 luni pe an, ptr temperaturi exterioare peste 10 grade, in simplă traversă, cu grosimea zidului exterior de max.15cm.

Aplicatii uzuale: casuta de gradina, camping, mini-magazine

sau

– X-Cozy-Cabin, domuri ce pot fi folosite tot anul, ce usor asigura confortul interior si la temperaturi exterioare pana la -35 grade

Aplicatii uzuale: cabane de munte sau/si in padure, mini-case ce pot fi folosite cu succes ca şi locuinţe private de durată, etc

 

Caracteristicile domurilor X-Cabin:

–          suprafata vitrata cu din policarbonat compact clar (ca si sticla):

o        ptr. X-Summer-Cabin – simpla foaie

o        ptr X-Cozy-Cabin – module duble montate în sistem termopan

o        obs: ptr X-Cozy-Cabin – se pot pune un numar restrâns de luminatoare şi ferestre cu suprafaţa vitrată de sticlă;

–          sistem de ventilatie baza-top intra-zid incorporat pentru eliminarea condensului

–          baza domului este placată cu polistiren extrudat 3-6cm grosime, peste care se poate pune piatra sau siding lemn

–        majoritatea sunt gandite să poatã incorpora un loft(demi-mezanin) destul de spatios pentru dormit

 

Ce este loftul pentru dormit sau demi-mezaninul? Este o etajare partiala care nu are o înălţime propice pentru a sta în picioare, dar unde se poate dormi confortabil, mai in siguranta decât intr-un pat supraetajat.

 

  1. Domuri X-GARDEN

 

Domurile X-GARDEN sunt domuri cu diametre de la 4,00m la 9,00m, pe structura de lemn, cu panouri placaj si/sau mixt cu policarbonat celular sau compact, inchise partial sau complet.

Aplicatii uzuale: chioscuri comerciale, garaje, foisoare, padocuri, sere combinate, etc

 

  1. Domuri X-TREE

 

Asa cum le spune numele, domurile X-GARDEN sunt domuri cu diametre de la 3,50m la 6,00m, plasate in copac sau intr-un ansamblu de joaca suspendat.

 

!!! Pornind de la cele prezentate mai sus, dar ţinând cont de limitele de rezistenţă a acestor conectori, ce restrâng automat si mărimea construcţiei, se pot face diverse variatiuni interesante acoperind astfel o gama variată de aplicatii şi solicitari.