Date de contact

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre casele noastre geodezice  vă rugăm să ne contactați.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am - 5pm icon_widget_image Str. Berevoesti, Nr.77-79, Valenii De Munte, Prahova icon_widget_image +40766319196 icon_widget_image dom_geodezic@yahoo.com

Termeni si Conditii

Definirea termenilor

domgeodezic.ro reprezinta firma ADELDIN FOTO S.R.L si serviciile sale oferite prin site-ul domgeodezic.ro (societate cu raspundere limitata) cu sediul principal in Sat Izvoarele, Comuna Izvoarele, Nr 687, Corp C1, Judet Prahovam, Romania si inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1104/13.07.2011, cod fiscal 28866777, capital social subscris si integral varsat de 200 RON
Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul domgeodezic.ro, indiferent de motiv.
Prin „Termeni & Conditii”, „Regulament”, „Acord” ne referim la prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare

Acest acord se aplica site-ului domgeodezic.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul domgeodezic.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul domgeodezic.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii & Conditiile” noastre. domgeodezic.ro poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Verificarea periodica a modificarilor si a schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, este in intregime responsabilitatea Dvs. Utilizarea in continuare a serviciilor domgeodezic.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord

Descrierea serviciilor

Site-ul domgeodezic.ro permite utilizatorilor accesul la o gamă largă de anunturi cu oferte de servicii, organizate pe categorii de interes, localitate, pret. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate „asa cum sunt”, iar domgeodezic.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru lipsa de acuratete, exactitate sau relevanta a informatiilor publicate de utilizatori.

Obligatiile utilizatorului

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul domgeodezic.ro, va obligati sa:

furnizati date adevarate despre serviciile oferite;
mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de contact si toate informatiile furnizate in anunt, pentru a fi adevarate;
nu publicati anunturi cu continut pornografic/erotic sau care promoveaza acte de pedofilie/incest/violenta fizica/cruzime fata de animale/ura fata de anumite grupuri de persoane din considerente rasiale, religioase, de etnie sau de orientare sexuala;
nu publicati orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
nu publicati un material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.

In cazul nerespectarii acestor conditii, domgeodezic.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului domgeodezic.ro. domgeodezic.ro își rezervă dreptul sa stearga orice anunț care nu respectă prevederile de mai sus, fără o înștiințare în prealabil.

Securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra numelui de utilizator si a parolei dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati domgeodezic.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

domgeodezic.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, va poate dezactiva sau sterge contul, poate sterge orice anunt publicat de dvs, pentru orice motiv sau fara motiv si fara avertizare anticipata, fara sa-si asume nici o responsabilitate juridica fata de dvs sau fata de terte persoane.

Publicitatea pe site-ul domgeodezic.ro

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotiile companiilor de publicitate sau altor persoane juridice gasite pe sau prin intermediul site-ului nostru, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. domgeodezic.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din aceste relatii.

Continut anunturi si proprietatea materialelor publicate pe site

domgeodezic.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului anunturilor si materialelor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor site-ului domgeodezic.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati domgeodezic.ro permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice, traduca. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

Continutul site-ului domgeodezic.ro, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si legea 329/2006. Continutul site-ului domgeodezic.ro este proprietatea domgeodezic.ro, drept protejat de legile in vigoare. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor.

domgeodezic.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului plasat de dumneavoastra pe site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu continutul anuntului dvs, inclusiv cele asociate publicarii numarului dvs de telefon.

Obligatiile domgeodezic.ro si limitarea responsabilitatilor

domgeodezic.ro actioneaza ca un factor pasiv in publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Informatiile publicate in anunturi pot fi neadecvate, inexacte, pot contine greseli de scriere. De aceea, domgeodezic.ro nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele publicate de catre utilizatorii sai.

domgeodezic.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale si nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea în urma imposibilității accesării serviciilor sale

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol „Termeni & conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni & conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni & conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si domgeodezic.ro in privinta utilizarii site-ului domgeodezic.ro.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si domgeodezic.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Qcv Tehnica. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si domgeodezic.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

×

Bună ziua!

Dacă aveți întrebări legate de serviciile noastre, contactează-ne pe WhatsApp

×